Mediacafé Almere

Eens per maand - zo’n beetje -  is er het Mediacafé Almere. Het informele ontmoetingsmoment voor vakgenoten in pers, communicatie en PR. Of je nu voor een krant werkt, communicatie-adviseur bent, een blog of vlog maakt, schrijft of fotografeert.

Als je in, over en/of voor onze stad een (multi)mediale bijdrage levert of een genuanceerde mening hebt daarover, ben je van harte welkom.

We proberen elk Mediacafé een thema te geven, zodat we nuttig informatie kunnen uitwisselen én plezierig netwerken. Soms programmeren we een inleider die - heel kort - een introductie op het thema verzorgt. Omdat Mediacafé Almere ook nog eens kan plaatsvinden op wisselende locaties, werken we aanmelding. Wil je weten wat en waar en wil je een reminder krijgen, meld je dan aan. Je mailadres wordt voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor Mediacafé en nooit gedeeld met anderen.

Mediacafé Almere is een initiatief van Bart Buijs van Prospero Almere en heeft geen commercieel doel, maar beoogt het medialandschap in Almere een bescheiden windje in de rug te geven.

De mediacafé's worden samen met andere professionals of organisaties georganiseerd. Deelname is gratis, maar alle deelnemers betalen hun eigen consumpties.

Opmerkingen of vragen:

Stuur een e-mail


Waar?
...nog niet bekend

Het volgende Mediacafé vindt plaats in september.